Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2009 14:21 - Помощник на стартиращия предприемач
Автор: milom Категория: Бизнес   
Прочетен: 1012 Коментари: 1 Гласове:
0



  Помощник на стартиращия предприемач
image

©

 

Автор: Георги Вулов

Размер на шрифта: a a a

 

В българското интернет пространство се появи нов сайт NewBusiness.bg. Неговите редактори обещават многообразна, актуална и с полезни съвети информация за млади хора, които искат да стартират собствен бизнес.

Веднъж на две седмици ще се издава безплатен електронен вестник в PDF формат. Изданието ще се разпространява както от сайта NewBusiness.bg, така и от партньорски сайтове.

Потенциални читатели на електронния вестник са и всички предприемчиви хора, които имат вече изграден успешен, или не толкова бизнес проект, но продължават да се оглеждат за свежи идеи за неговото развитие и усъвършенстване, казва Захари Димитров, един от петимата редактори на сайта и електронния вестник. Според неговия колега Александър Александров NewBusiness.bg е и за хората, които нямат намерение да започнат нещо свое, но ще могат да разширят гледната си точка, а кой знае - може би и за да вземат важно решение за промяна в живота си.

Сред темите на портала читателите ще откриват и различни нови идеи за старт на бизнес, съществуващи възможности за финансиране от фондовете на Европейския съюз, както и различните аспекти от организацията на фирмената дейност - офиса, екипа, ИТ инфраструктурата, данъците, маркетинга и продажбите.

Как се регистрира фирма?
Откъде да се намери финансиране?
Как да се води счетоводството?
Как да се назначават служители?
Как се прави успешен маркетинг?

Това са само малка част от въпросите, пред които се изправя всеки, без значение с какъв бизнес се е захванал, напомнят редакторите на сайта. Те обещават да дадат бързи и точни отговори на подобни и други казуси.

С практически насочената си информация и съвети не само сайта, но и двумесечния безплатен електронен вестник може да бъде полезен и за собствениците или управителите на малки и средни фирми, които вече са стартирали своя бизнес, но все още са в ранен етап от неговото развитие.

NewBusiness.bg е медия от ново поколение, която в много по-голяма степен ще бъде отворена към своите читатели не само със специализираната си информацията, но и чрез блоговете и форума, които ще поддържа, обещават редакторите. Те са млади, но доказали се автори в сферата на корпоративното право, финансите, бизнес технологиите и фирменото управление.




Гласувай:
0



1. zaw12929 - Поздравления за постинга и за авторите на сайта
19.01.2010 19:15
Безспорно= полезно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milom
Категория: Бизнес
Прочетен: 1861712
Постинги: 1110
Коментари: 556
Гласове: 2169
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930