Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 16:53 - ЯЖ,ПИЙ И СИ НОСИ НОВИТЕ ДРЕХИ
Автор: milom Категория: Забавление   
Прочетен: 1247 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Докторът на медицинските науки Пауло Убиратан (Paulo Ubiratan) работи като главен лекар в болницата в Пуерто Алегре в Бразилия. 
По надолу ще намерите фрагменти от интервю, взето от него от местната телевизия 
Въпрос: Упражненията за сърдечно-съдовата система удължават живота, истина ли е това? 
Отговор: Сърцето е създадено за изпълнение на определено количества съкращения. Не ги похабявайте за упражнения. Вашият жизнен период ще изтече независимо от начина на използване на сърдечните съкращения. Това е все едно, да казвате, че вие можете да удължите живота на своята кола, като я карате с по-висока скорост. Искате да живеете по-дълго? Спете и уважавайте сиестата. 
В: Следва ли да се прекрати потреблението на червено месо и да се консумират повече плодове и растителна храна? 
О: Необходимо е да се разбере стратегията на ефективността на храненето. Какво ядат кравите? Трева и царевица. Какво е това? Растителна храна. По такъв начин задачата на животните - е да осигурят най-ефективния начин да "вкара" растителната храна във вашия организъм. Искате да ядете ечемик? Яжте пилешко. 
В: Следва ли да се намали употребата на алкохол? 
О: В никакъв случай. Виното се приготвя от грозде. Брендито - това е дестилирано вино, което означава, че от гроздето е отделена течност, благодарение на която вие извличате само полза от нея. Бирата се прави от ечемик. Не ограничавайте прекалено неговата употреба. 
В: Какви предимства дават редовните физически упражнения? 
О: Моята философия е такава: ако нищо не ви боли, не правете нищо. Вие сте си съвсем наред. 
В: Вредно ли е пърженото? 
О: В наше време храната се пържи в масло с растителен произход и се насища от него. Как може да бъде вредна допълнителната растителна храна? 
В: Как спортната зала помага да се намали наднорменото тегло? 
О: Абсолютно никак. Единственото, което могат да направят упражненията за мускула - е да увеличат размера на дадения мускул. 
В: Шоколадът вреден ли е? 
О: Това е какао. Още един представител на растителната храна. Хубав продукт който ви носи щастие. Животът не трябва да е едно пътешествие към гроба с цел да пристигнете там в добро здравословно състояние, с привлекателно и добре съхранило се тяло. По-добре да го започнете с чаша бира в едната ръка и хубав сандвич в другата и да го завършите след безкрайно практикуване на секс, с напълно уморено, използвано тяло, викайки: ето струваше си това прекрасно пътешествие!.. 
В: Какво бихте ни посъветвали още? 
О: Ако постоянното ходене беше полезно, то пощальоните биха били безсмъртни. Косатките плуват цял живот,ядат риба и пият вода, и въпреки това са дебели. Зайците бягат и скачат без почивка, но живеят не повече от 15 години. Костенурките не бягат и нищо не правят, и въпреки това живеят по 450 години.


Тагове:   новите,   носи,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: milom
Категория: Бизнес
Прочетен: 1858393
Постинги: 1110
Коментари: 556
Гласове: 2169
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930