Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2017 11:00 - И, сега всички излезте и направете Поход на Толерантноста!!
Автор: milom Категория: Политика   
Прочетен: 1246 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кралицата трябва да благодари на саудитските си монархически съюзници за тази нова терористична вълна в Европа, а и не само.

Днес всички европейски и американски лидери хвърлят цялата вина за всички атентати върху ИДИЛ, боязливо надявайки се никой да 
не забележи връзките ѝ с богаташите на Арабския полуостров. Няма медии, които да ни съобщят, че парите от Саудитска Арабия се използуват в Европа (включително и в България) за строежа и поддръжката на джамии, плащането и изпращането на арабски имани, които разпространяват крайно консервативна форма на исляма - уахабизъм и салафизъм.

Терористите (от мюсюлмански братя, Ал-кайда, Боко Харам, Ал-Шабаб, Ал-Шариа, ИДИЛ и техните поддръжници и бъдещи производни) не представляват режим, племе, държава, всички те са подчинени на една идеология - това е крайно консервативната форма на исляма - уахабизъм и салафизъм.

Мнозина ще се изненадат, че уахабизъма и салафизъма са официално наложени в страни като Саудитска Арабия, ОАЕ (Дубай) и Катар, които са най-верните съюзници на Великобритания, САЩ, Израел, Франция и Германия в Ислямския Свят. Крайно консервативна форма на ислямът печели и нови територии - това са мюсюлманите в Западна Европа, Кавказките републики на РФ, Азия и Турция. За идеологията няма държави, граници и континенти, тя не се спира с полиция, войни и разследвания. Тя се побеждава само с премахване на финансовите потоци и налагане на санкции на държавите поддържащи крайно консервативната форма на исляма - уахабизъм и салафизъм.

Защо тези ислямски терористи не атакуват най-големия си враг в региона - Израел, а атакуват най-светска държава в Близкия изток - Сирия? Защо тези джихадисти избиват шиити, кюрди, арменци, бедуини, палестинци, черкези и най-вече християни, но не посягат над сунитите в Катар, Бахрейн, Саудитска Арабия, Кувейт и Турция? Защо тези терористи не атакуват Израел, а Сирия, нали се бият за вярата, нали не се страхуват за живота си?

"Явно има проблем в методите, които се използват срещу тероризма. Има над 100 арабски канала, спонсорирани от Саудитска Арабия, които изповядват тази идеология. Няма значение дали атентатът в Манчестър е дело на "Ислямска държава" или "Ал Кайда", те търсят максимален брой жертви", коментира атаката Мохд Абуаси от Центъра за близкоизточни изследвания.

Ако искаме да попречим на тероризма, са ни нужни не повече полицаи в Европа, не повече военни в Ислямския свят, не повече огради или емигрантски мерки, организации и лагери, а борба срещу идеологията, която терористите изповядват - уахабизъм и салафизъм.

Проблемът не са отделни държави или личности(ислямисти, лидери или диктатори), дори не са и терористите в Европа, проблемът е ИДЕОЛОГИЯТА на уахабитските диктатури, активно подкрепяна от САЩ, Великобритания, Франция, Германия и Израел, ИДЕОЛОГИЯ намираща почва в толерантна Европа.
Todor Vetsov



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: milom
Категория: Бизнес
Прочетен: 1860455
Постинги: 1110
Коментари: 556
Гласове: 2169
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930